Om oss sida

Svensk musik är framstående över hela världen och ofta underskattar man hur mycket musik svenskarna producerar. inte bara när det kommer till produktionsbolag utan även hur många stora artister som svenskarna lyfter fram. Många svenskar är mycket musikaliska och musik är helt enkelt en mycket stor del av den svenska vardagen. Många upplever att musik får dem att må bra, andra tycker att musik är mer socialt medan en del viger hela livet till musiken. Många tycker om att besöka svenska festivaler och konserter för att lyssna på livemusik, om man vill ha en bra plats är det dock viktigt att komma i tid, annars kan det nämligen hända att man får stå under hela konserten. Svensk musik och liveframträdanden har nämligen en tendens att dra en stor publik.

Vi har koll på svensk musik

Om du älskar svensk musik har du kommit rätt. Här kommer du att kunna läsa om svensk musik, svenska rockband och de liveuppträdanden som är värda att se. Om det sker ett event i närheten av dig kommer du inte att missa det i och med att du kan läsa om det här. Svensk musik ligger många varmt om hjärtat och det är lätt att förstå varför som musikentusiast. Musik får människor att bli glada, det får dem att förenas, uppleva mängder med känslor och att ha det trevligt tillsammans. De flesta har någon gång varit på en festival och avnjutit den svenska sommaren när den är som bäst, med vänner, god mat och god dryck och fantastisk musik som man har möjlighet att se live.

Även om man inte vill gå på festival finns det många möjligheter att se livemusik i Sverige. Under sommaren är det vanligt att både gator och torg besöks av gatuartister så väl som event som arrangeras av staden för att invånarna ska kunna avnjuta trevlig musik medan dess att de sitter på uteserveringarna. För att du ska kunna se de allra bästa konserterna krävs det dock att du bokar en biljett. Även om livemusik i sig är trevlig och det inte alltid spelar någon roll vem som framför musiken är det något speciellt att se sin favoritartist framträda. Det spelar ingen roll om det är Takida eller om det är Per Gessle. Att lyssna på musik gör människor glada och därför har denna blogg startats, med fokus på livemusik, rockmusik och olika typer av framträdanden. Hoppas ni delar min passion.